Merkantil Bank Liga NB II 19. forduló

Az őszi szezon zárófordulójának legnagyobb szenzációja a Győri ETO veresége volt, de ezen felül is akadtak még érdekes eredmények.

A 19. fordulót Zalaegerszegen nyitották, ahol a Vasas vendégszerepelt. Az öt gólt hozó találkozón, a hajrában szerzett góllal végül a vendégek vitték el a három pontot. Vasárnap egy mérkőzést, a Gyirmót – Nyíregyháza találkozót élőben közvetítette az M4Sport csatorna, ezen kivül valamennyien 13:00 órakor feszültek egymásnak. Gyirmóton igen soványka látni való volt, a derbi egyetlen gólját a hazaiak szerezték, ám mégis a vendégek örülhettek a lefújást követően. Csapatunk Vácra utazott, ahol nagyobb helyzetek nélkül végül 0-0-ás végeredmény született. Az utóbbi időkben jól szereplő Kazincbarcika és a Békéscsaba sem bírt egymással, itt sem született gól. Cegléden annál inkább, ahol hatszor is betaláltak a felek, de itt is döntetlen született. A Budaörs versége meglepetésnek mondható, azok után főleg, hogy legutóbbi négy mérkőzésüket megnyerték. Most azonban “odahaza” kaptak ki a Csákvártól. A Soroksár is búslakodhatott, miután a Kaposvár Budapesten tömte ki őket. A Tiszakécske elfáradni látszik az év végére, a múltheti hazai vereséget követően most Dorogon futottak bele egy nagyobb pofonba. A Budafok megérezte a győzelem ízét, ezúttal a Monort hagyták pont nélkül. a záróforduló legnagyobb szenzációja azonban kétségkivül a Győr-Moson-Sopron megyei rangadón született. A Mosonmagyaróvár ugyanis szeptemberben tudott utoljára győzelemnek örülni, ezúttal pedig a Győri ETO csapatát múlták felül, kapott gól nélkül.

eredmények:

– ZTE FC – Vasas FC 2-3 (0-1)
Gólszerzők: 72′ Kiss Máté, 79′ Lesjak Zoran | 46′ (11-es) Balajti Ádám, 75′ Talabér Attila, 80′ Birtalan Botond

– Vác FC – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 0-0

– Ceglédi VSE – BFC Siófok 3-3 (1-1)
Gólszerzők: 23′ Nyilas Elek, 50′ Oldal Tibor, 80′ (öngól) Csibra Dániel | 24′ Medgyes Zoltán, 49′ (öngól) Mursits Roland, 62′ Zamostny Balázs

– Budaörs – Aqvital FC Csákvár 1-2 (1-2)
Gólszerzők: 43′ Sajbán Máté | 41′ Tamás Nándor, 44′ Nagy Zsolt

– Credobus Mosonmagyaróvár – WKW ETO FC Győr 2-0 (0-0)
Gólszerzők: 79′,93′ Jelena Richárd

– Kazincbarcika – Békéscsaba 1912 Előre 0-0

– Soroksár SC – Kaposvári Rákóczi FC 0-3 (0-1)
Gólszerzők: 6′,87′ Beliczky Gergő, 64′ Zsiga Ervin

– Dorogi FC – Duna Aszfalt TVSE 4-0 (0-0)
Gólszerzők: 65′ Nagy Zsombor, 69′ Mészáros Áron, 77′ Hegedűs Márk, 91′ Paudits Patrik
Kiállítva: 64′ Csáki Róbert (Duna Aszfalt TVSE)

– Budafoki MTE – BSS Monor 3-2 (2-1)
Gólszerzők: 27′ Kovács Dávid, 39′ Kercsó Bence, 83′ Vaszicsku Gergő | 14′ Bori Gábor, 49′ Szuhodovszki Soma

– Gyirmót FC Győr – Nyíregyháza Spartacus FC 0-1 (0-1)
Gólszerzők: 32′ (öngól) Villám Balázs

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?