Változások, változtatások után…

Laczkó Jánossal, asszisztensedzőnkkel beszélgettem a Vác elleni ikszről, a csapat hangulatáról, a változtatások következményeiről, valamint a Dorog elleni előttünk álló mérkőzésről.

Hogyan értékelné a Vác elleni 0-0-t?

Amire készültünk, azt kaptuk a Váctól. Amit pedig a játékosainktól kértünk, azt maradéktalanul végre is hajtották. Nehéz mérkőzés volt, de azt gondolom, hogy a meccs és a játék képe alapján megérdemelt döntetlen született számunkra.

Változtatásokról beszélt a szakmai stáb a múlt héten, ez meg is történt. Ezt hogyan értékelné?

A változtatásoknak mindig oka van, erre most szükség is volt, és szerintem jól sült el. A történet ott kezdődött, hogy nem úgy alakultak az eredmények, ahogy azt szerettük volna, így sok mindent át kellett gondolnunk. Volt némi változás a keretben, de ez nem azt jelenti, hogy bárki is kikerült volna a figyelmünk középpontjából. Mindenkire számítunk továbbra is, mindenkinek feladata van. Ez egy csapat közös érdekkel, fontos feladatokkal.

A játékosokon mit látott? Hogy érintette őket ez a változás?

Ez egy futballcsapat, mely ugyanúgy érző emberekből áll, mint bármilyen közösség, és ezt figyelembe is vesszük. Profi labdarúgókról lévén szó, mindenki tapasztalta már, hogy amíg van teljesítmény, van bizalom, addig van játék, azonban mindenkinek meg kell adnunk a lehetőséget a bizonyításra. Ezt mindenki meg kell, hogy értse! Egy edzői stábnak a tizennyolcadik játékos is ugyanolyan fontos, mint a harmadik, vagy bármelyikük!

Vasárnap a Doroggal játszunk. Mit vár a találkozótól?

Hasonlóan kemény mérkőzésre számítok, mint a Vác ellen. Valamiben ugyanaz lesz, valamiben egészen más, de a hajtóssága nagyjából megegyező. Nekünk egy a fontos: elhozni a három pontot! A győzelemért fogunk játszani a körmünk szakadtáig is akár. 

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?