A kulcs a hatékonyság lehet?!

Vasárnap folytatódik a Merkantil Bank Liga, így most folytatódik sorozatunk is, melyben a vezetőedzőt kérdezzük a múltról, jelenről, jövőről. Toni Golem értékelte a felkészülést, és előre is tekintett.

Hogyan értékelné a felkészülést?

Meg kellett ismernem egy új rendszert, egy új klubot, egy új csapatot. A játékosok hozzáállása azonban nagyon szimpatikus volt az egész felkészülés során, így teljesen pozitívan értékelném az elmúlt négy hetet. Sikeres volt a beilleszkedés, és a közös munka kezdete is.

Vasárnap már bajnoki. Mi vár a héten a csapatra?

A héten már teljesen a Gyirmót elleni összecsapásra készülünk, úgy taktikában, mint erőnlétben. Fontos meccs lesz a számunkra több szempontból is.

Ha már említette a Gyirmótot. Mit vár a mérkőzéstől?

Jól tudjuk, hogy jelenleg a Gyirmót a listavezető. Nagyon jó, egységes csapat, nekünk azonban így is pontért, pontokért kell oda utaznunk. Nem feltett kezekkel fogunk kiállni ellenük.

Mit vár hosszú távon az együttestől?

Folyamatos fejlődést várok a játékosoktól. Itt nem csak a mérkőzésekre gondolok, hanem az edzésmunkára is. Fontos számomra továbbá a taktikai fegyelem. Szeretnék egy támadó szellemű csapatot látni, ahol a védekezés is a helyén van. Talán a legfontosabb dolgot hagytam a végére, nagyon fontos lesz a hatékonyság is a számunkra.

Az edzőmérkőzéseken kívülről az látszott, hogy a góllövésen kívül minden rendben van. Erre van-e már megoldás?

A megoldás egy olyan csatár lenne igazából, aki garantálja, hogy lő tíz gólt tavasszal, nyilván ez így azért abszurd kijelentés lenne bárki részéről. Azt gondolom, hogy sok támadást kell építeni, és lövéssel kell befejezni ezeket. A nagy számok törvénye értelmében pedig akkor ezekből gólnak is születnie kell. 

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?