Első “akadály” a héten – siker

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő-ACS Fotbal Recea 1-0 (0-0)

Helyszín: Balmazújváros, Edzőközpont
Vezette: Veizer Roland

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Szécsi Gergő (K) (Verpecz István (K) 46′) – Nemes Milán (Jagodics Bence 46′), Varga Balázs (Bora György 46′), Kovács Nikolasz (Király Ákos 46′), Mark Parnau (Szabó Bátor 46′) – Domokos Bálint (Patvaros Zsolt 60′), Szabó Balázs (Pongrácz Viktor 60′), Berki István (Erdei Carlo 60′), Schmid Áron (Óvári Zsolt 60′) – Bíró Ákos (Zádori Krisztián 60′), Ternován Patrik (Kóródi Nándor 60′). Vezetőedző: Toni Golem

ACS Fotbal Recea: Alin Bota (K) – Dacian Dunca, Milian Urs, Cristian Erdei, Andrei Muresan – Alex Maries, Andrei David, Romano Rus, Pazvan Revesz – Viorel Chinde, Ioan Opris. Vezetőedző: Romulus Buia

Gólszerző: Óvári Zsolt (1-0) 78′

A mérkőzésen gyakorlatilag végig mi domináltunk, még ha ez gólokban nem is mutatkozott meg teljes mértékben. Az első félidőben Berki István kétszer is veszélyeztette a román csapat kapuját, és távoli lövésekkel is próbálkoztunk. A vendégeknek momentumuk sem volt az első játékrészben. A második félidő az szintén rólunk szólt, több kísérlettel is próbálkoztunk ebben a játékrészben is. A védekezésünk végig a helyén volt, ezért sem igazán tudtak eljutni a kapunkig a vendégek. Középpályán megvoltak a labdaszerzések, és a labdát is jól járattuk. A mérkőzés utolsó harmadában pedig a sok helyzetünk góllá érett. Óvári Zsolt húzott lefelé az alapvonal irányába a bal oldalon, majd kisodródott helyzetből kilőtte a hosszú alsót, ezzel pedig meg is nyertük az összecsapást.

Romulus Buia: Először is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy játszhattunk a Balmazújváros ellen. Nagyon jó csapat nagyon jó pályával. Nekünk Romániában télen nem sok lehetőségünk van felkészülési mérkőzéseket játszani, így ez most jól jött. Ki tudtam próbálni új játékosokat, egy hete kezdtük el a felkészülést, így mi mindennek az elején járunk. Elégedett vagyok az összképpel, s az igazsághoz azonban az is hozzátartozik, hogy egy pár játékosomat el sem tudtam hozni egyéb elfoglaltságaik miatt. Várjuk vissza magunkhoz Önöket nyáron, és sportsikereket kívánok. 

Toni Golem: Megosztottam a játékperceket a játékosok között ismét. Érezhető volt, hogy nehezek voltak most a lábak, nem úgy sikerültek az utolsó passzok, de győztünk, és ez a lényeg. Szombaton két edzőmérkőzés is lesz, addig vár a srácokra két taktikai edzés. A két felkészülési összecsapáson pedig igyekszek majd sokaknak kilencven percnyi játékidőt adni.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?