Meccskeretek között is bemutatkozik már az új stábunk

Egy úgymond szokásos ellenfél ellen kezdjük a felkészülési mérkőzések sorozatát szombaton, Nyíregyházán lép pályára csapatunk.

Január 3-án kezdte meg a felkészülést a Nyíregyháza Spartacus FC. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei klub hozzánk hasonlóan új vezetőedzővel készül a tavaszra. Zoran Spisljak a Vác együttese után a nyíregyházi gárdát irányítja. A mester munkáját Purguly Árpád segíti.

Riport:Úgy készítettük fel a játékosokat, hogy szombaton mindenki lehetőséget kapjon, és magas iramban 45 percet futballozzon – kezdte Zoran Spisljak vezetőedző a Spartacus honlapjának. Minden edzésről felvételt készítünk, a játékrészeknél minden labdarúgót kielemzünk, így pontosan tudjuk, a következő edzésen mi az, amiben fejleszteni kell akár fizikálisan, akár technikailag, akár taktikailag. Én annak a híve vagyok, hogy játékkal kell felépíteni a játékost – ezt persze kiegészítjük fizikális edzésekkel – és sok olyan szituációt teremtünk, ami a mérkőzéseken is előfordul.(Forrás: nyiregyhazaspartacus.hu)

12 saját nevelésű játékos készül a piros-kék csapattal, és már egy fontos távozójuk is van. Pekár László ugyanis aláírt az NB I-ben szereplő Mezőkövesd csapatához.

Riport: “A csapat gerince megmaradt, és azért dolgozunk, hogy sikeresebb szezonunk legyen. Az edzéseken sok labdás gyakorlat van, és várjuk már az edzőtábort. Bár a pályát mindig letakarították, azért a havazás nehezítette a munkát, de minden feladatot elvégeztünk.” – mondta Fodor Ferenc a nyíregyiek csapatkapitánya. (Forrás: nyiregyhazaspartacus.hu

A Szparinak ez az egy mérkőzése van Magyarországon, ugyanis rögtön a találkozó után indulnak edzőtáborba Törökországba.

– A Nyíregyháza Spartacus FC egyébiránt az NB II-ben a 14. helyen áll 25 ponttal. 21 mérkőzésből 6 győzelmük, 7 döntetlenjük, és 8 vereségük van.
– 28 gólt lőttek, és 28 gólt kaptak is.

HELY. CSAPAT M GY D V LG-KG P
1. Gyirmót FC Győr 21 14 1 6 46-23 43 pont
———              
14. Nyíregyháza Spartacus FC 21 6 7 8 28-28 25 pont
———              
18. Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 21 4 8 9 17-26 20 pont
19.
Credobus Mosonmagyaróvár 21 4 7 10 20-33 19 pont
20. BSS Monor 21 3 3 15 23-40 12 pont

Bekő Balázs irányítása alatt az egyetlen győzelmünk épp a szabolcsi csapathoz fűződik, november 4-én győztük le őket 2-1-re hazai pályán. Berki István, és Kóródi Nándor volt eredményes nálunk. 

A mieink gyakorlatilag napi két edzéssel kezdték meg a felkészülést, és mostantól heti ritmusban lesznek edzőmeccseink is.

Első edzőmérkőzésünk szombaton 11:00-kor kezdődik a Nyíregyházi Városi Stadion műfüves pályáján, a belépés mindenki számára ingyenes!

Terveink szerint az összecsapásról élő, szöveges tudósítással jelentkezünk. Ha az időjárási és/vagy technikai körülmények ezt nem teszik lehetővé, akkor a mérkőzés után összefoglalót olvashatnak itt a honlapon szurkolóink!

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?