RIPORT: Szécsi Gergő

Csapatkapitányunkkal zártuk az őszt, most vele kezdjük a tavaszt. Szécsi Gergő beszélt a felkészülésről, a csapatról, és természetesen a folytatásról is.

Még az őszi szezon végén említetted, hogy kemény felkészülést vársz. Így túl a felkészülésen, hogyan értékeled ezt a pár hetet?

Az idei téli szünet és a felkészülési idő is rövidebb volt, mint az eddigiek, viszont az új edzői stáb gondoskodott róla, hogy így is visszanyerjük a megfelelő kondíciót a bajnokság folytatására. Úgy érzem, hogy nagyon jól felépített, kemény, komoly felkészülési hetek vannak mögöttünk, erőnlétileg és taktikailag is sokat fejlődött a csapat.

Miben más az új edzői stáb? Miben hozott újat?

Más stílust, mentalitást képviselnek. Úgy gondolom, hogy sok új, és egyben jó dolgot hozott magával Toni Golem és Ante Batarelo, amit az edzések is jól tükröznek. Jól felépített, komplex edzésprogramokkal találkozunk nap, mint nap. Elhivatott, elszánt edzőnek ismertük meg őket az elmúlt időszakban. Nagyon jó hatást gyakorolnak a csapatra. Reméljük, hogy ez a felfogás végig elkísér bennünket majd a bajnokság idején, és behozzuk azt a lemaradást, amit az előző félévben “összeszedtünk”.

Miben látod az új erősségünket?

Új erősségünknek nem mondanám – mindig is azt gondoltam az egyik legfontosabb dolognak, hogy egy igazán erős csapategységként funkcionáljunk. Ha ez teljesen összeáll, akkor ez lesz a mi legnagyobb erősségünk.

Vasárnap már bajnoki, ráadásul a listavezetőhöz látogatunk. Mit vársz a Gyirmót elleni mérkőzéstől?

Nem titok senki számára, hogy lényeges távolság van a két csapat között a tabellán, sajnos nem a mi javunkra. Ahogy a csapatunkat látom, lehetnénk sokkal előrébb is, amit remélhetőleg ebben a félévben be is tudunk bizonyítani. Egy igazán hajtós, kemény meccsre számítok, de bízom a csapatunkban, és abban, hogy pontokkal térünk haza a hosszú “túráról”.

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?