Túl a főpróbán

balmaz kamilla gyógyfürdő-cigánd se 1-1 (0-0)

Helyszín: Balmazújvárosi Edzőközpont
Vezette: Veizer Roland

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Szécsi Gergő (K) – Kovács Nikolasz (Szabó Bátor 65′), Jagodics Bence, Bora György, Király Ákos – Patvaros Zsolt (Pongrácz Viktor 46′) – Domokos Bálint (Kónya Márk 80′), Erdei Carlo (Szabó Balázs 65′) – Ternován Patrik (Mark Parnau 70′), Zádori Krisztián (Berki István 65′), Óvári Zsolt (Kóródi Nándor 65′). Vezetőedző: Toni Golem

Cigánd SE: I. félidő: Gazsi Tamás (K) (Vasyl Kozár (K) 30′ – Kormos Dávid (K) 60′) – Bokros Tibor, Pavol Sulák, Peter Sulák, Varga Krisztián – Baksa Zoltán, Fodor András, Kovács Gergő, Kelemen Gergő – Molnár László, Timkó Zsolt. II. félidő: Répási Regő, Angyal Norbert, Mykhalo Khmil, Fehér Martin, Kis Gergő, Dmytro Bodnaruk, Hrihgrij Zanko, Horváth Attila, Matusz Roland, Jakub Novotny. Szakmai Igazgató: Szénay Péter

Gólszerző: Zádori Krisztián (1-0) 55′, Jakub Novotny (1-1) 72′

Az első félidőben a mi akaratunk érvényesült. Megvoltak a helyzeteink, Zádori kétszer is vezetést szerezhetett volna, azonban a cigándi kapus mindig a helyén volt. Ezt követően is folyamatosan az ellenfél térfelén tartottuk a labdát, gólt azonban nem sikerült szereznünk. A második játékrészben is folyamatosan rohamoztuk a Borsod megyeiek kapuját, s egy szépen előretett labda után Zádori Krisztián meg is szerezte a vezetést. Könnyedén a kapus mellett a hálóba lőtt. Ezúttal nem is “sort cseréltünk”, hanem folyamatosan változtatott Toni Golem, de van olyan játékos is, aki már 90 percet kapott, főleg a védelemben. A Cigánd előtt igazából az az egy helyzet adódott, amiből gólt is sikerült szerezniük. Bal oldali beadás után talált a kapuba Jakub Novotny. Ezután már említésre méltó dolog nem történt, döntetlennel ért véget a “főpróba”.

Toni Golem: Jó mérkőzést játszottunk. A Cigánd futballozni jött ide, nem védekezni akart, hanem a támadásvariációkat próbálgatta, letámadott. Szintfelmérőnek is megfelelt. A góllövésekben fejlődnünk kell. Támadószelleműbb játékra fogunk készülni a felkészülés utolsó periódusában.

Szénay Péter: Egy jó csapat ellen sikerült egy jó mérkőzést játszanunk. A védekezésünkben azt láttam vissza, amit gyakoroltunk, támadásban pedig szintén ültek az elképzeléseink, bátrak voltunk. 

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?