Döntetlenre nemigen fognak játszani

Talán nehezebb feladattal aligha kezdődhetne a tavaszi szezon, és Toni Golem, valamint stábja munkája.

A Gyirmót a decemberi utolsó fordulót a 2. helyen várta. Mivel a ZTE kikapott Csákváron, a Győr-Moson-Sopron megyei együttes pedig győzött Tiszakécskén, így a sárga-kékek kétpontos előnnyel mehettek el “telelni”. Ráadásul úgy, hogy nem is zártak rossz őszt, hiszen 6-szor kaptak ki 21 meccs alatt (egyszer a Sporttéren), és döntetlenből is mindössze csak egy volt, a Siófok ellen hazai pályán. Hét gólt rúgtak a Monornak, 5-öt a Tiszakécskének, majd utána nekik még gurítottak egy négyest is. De 4-et kapott tőlük a Vasas, és a Kazincbarcika is.

Nézzük, mi történt a télen a Gyirmót FC Győrnél:

– Két játékos távozott: Szalánszki Gergő (WKW ETO FC Győr), Vólent Roland (Békéscsaba 1912 Előre)
– Két játékos érkezett: Kamarás György (Balmaz Kamilla Gyógyfürdő), Lipták Zoltán (DVTK)
– Kimondott cél továbbra is az NB I-be való feljutás
– Az edzőmérkőzéseik eredményei felemásra sikeredtek, de vezetőedzőjük elégedett volt a felkészülés végén a látottakkal, bár azt is hozzátette, hogy jobb játékot szeretne látni tavasszal, mint ősszel

Bár hazai környezetben kevesebb pontot szerzett a Gyirmót, mint idegenben, megalkuvást nem tűrő támadójátékot mutattak eddig hazai pályán is. A kapott góljaikból látszik, hogy egységes a védelem, illetve a középpályán is megvan a koncepció. 

Legutóbbi egymás elleni mérkőzésünkön 2018.08.12-én Papucsek Barna büntetőjével, valamint Farkas Norbert jó ütemű fejesével 2-1-re győztük le a Gyirmótot Balmazújvárosban. 

Ami minket illet, két újabb távozóról tudunk beszámolni, Balázs Richárddal és Peres Csabával közösen bontott szerződést klubunk. Nekik sok sikert kívánunk az új csapatukban.

Gyirmót FC Győr – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő vasárnap 17:00-tól az ALCUFER Stadionban, ott minden további kiderül!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?