JEGYINFORMÁCIÓ: Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Kazincbarcika

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Kazincbarcika Merkantil Bank Liga NB II-es találkozóra már elkezdődött az internetes jegyértékesítés.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő és a Kazincbarcika szurkolói, 2019. február 04-től folyamatosan az Interneten – https://meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják a jegyeiket.

Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és a kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll módunkban beengedi a stadionba!

A mérkőzésre a helyszínen, 2019. február 10-én (vasárnap) lehet jegyet vásárolni. A jegypénztárak 10:00 órakor nyitnak.

Amennyiben a 306 db vendégszurkoló jegy nem kell el elővételben, a helyszínen a mérkőzés napján 13:00-kor nyitnak a vendégpénztárak a Kazincbarcika szimpatizánsai számára.  

Kérjük az Kazincbarcika szurkolóit vegyék figyelembe, hogy csak 306 fős a vendégszektor így aki nem szeretne lemaradni a mérkőzésről, vásárolja meg a jegyét elővételben az interneten vagy a Ticket Express jegyirodákban.  

Kérjük a szurkolókat, hogy vegyék meg jegyeiket elővételben a gyorsabb és zökkenőmentesebb beléptetés érdekében.

Kérjük a nyugdíjas és diák szurkolókat, hogy a mérkőzésre hozzák magukkal a kedvezményekre jogosító igazolványukat (nyugdíjas igazolvány, diákigazolvány), ugyanis a beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő árak hitelességéről.

A 2004. évi I. törvény 72. § 2. (b) pontja) szerint a beléptetéskor a rendező a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrizheti, és személyes adatait egybevetheti a belépőjegy vagy a bérlet adataival.

Kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait!

Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályok, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?