Remek formában érkezik a Kazincbarcika

Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből érkezik hozzánk az idei első “vendégünk”.

A 2018-as évet nem zárta túl fényesen a Kazincbarcika, hiszen az utolsó öt mérkőzéséből egyet sem tudott megnyerni. Kikapott a Csákvártól, a Nyíregyházától, és Kaposváron is. Döntetlent ért el a Győr, és a Békéscsaba ellen is.

Ilyen “előjelek” után következhetett a kék-sárgáknak a téli szünet. A felkészülési időszakban mindössze egy játékos hagyta el a borsodiakat, Kovács Olivér. Érkező sem volt túl sok: Cristian Chifu (Nagyszeben), és Virág Ákos (Cegléd).

Ami pedig a felkészülési meccseket illeti, először a Tállya együttesét verték 9-0-ra. Majd otthon az Ózdot verték 6-0-ra, 9-0-ra a Felsőzsolcát, s egy tízest gurítottak a Gesztelynek. Végül Debrecenben mérette meg magát a Kazincbarcika, s győztek is Pallagon 3-1-re. Összességében tehát 37:1-es gólkülönbséggel hozták le a négy hetet, ami rossznak semmiképp sem mondható. 

A barcikai remeklés pedig folytatódott a múlt héten is. A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában “hazai környezetben”, Putnokon fogadták a Tiszakécske együttesét. A mérkőzést a kék-sárgák nyerték 5-0-ra. A kazincbarcikai gólszerzők: Fótyik, Kanalos, Oltean, Palmes, Lukács. 

Az előző mérkőzésükből is látszik, hogy nincs egy igazán nagy vezéregyéniség a csapatban, hanem az összkép az, ami folyamatosan egységet alkot. Szervezett a védekezésük, a középpálya gyors, támadásban pedig sokféle variációra képesek. Összességében egy veszélyes, jól futballozó gárdáról van szó.

Legutóbbi tétmérkőzésünk 2018.08.19-én volt, akkor Putnokon játszottunk velük egy 0-0-s döntetlent.

Hogy mire megy egymással a két együttes, kiderül vasárnap 14:00-tól a Sporttéren!

A mérkőzésről élő, szöveges tudósítással jelentkezünk!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?