RIPORT: Kóródi Nándor

Ezen a héten a játékosok közül Kóródi Nándorral beszélgettem. Szó volt a hétvégi győzelemről, az igazi posztjáról, valamint a közeli, és a távoli jövőről is.

Kezdjük az elején. Mit gondolsz a hétvégi győztes meccsről?

Nagyon fontos volt a hétvégi győzelem az egész csapat számára. Úgy érzem, hogy mindenki odatette magát, és egy csapatként küzdöttünk az utolsó percig, megvan tehát a csapategység, ami nagyon kellett ahhoz, hogy le tudjuk győzni a Kazincbarcikát. Fegyelmezetten játszottunk végig, aminek meg is lett a gyümölcse hál’Istennek.

Hosszú ideig keresték az edzők az igazi posztodat. Szélen, támadóként sikerült megtalálni?

Úgy gondolom, hogy igen! Játszottam centerként, voltam belső középpályás, bal hátvédként is kipróbálhattam magam az őszi szezonban. Az eddigi mérkőzéseken szélen támadóként játszottam most újabban, s itt érzem magam a legjobban, hiszen ez az eredeti posztom is egyébként.

Vasárnap újabb fontos meccs következik. Mit vársz a Mosonmagyaróvár elleni összecsapástól?

A Mosonmagyaróvár ellen egy hajtós, kemény, brusztolós meccsre számítok, de ha tudjuk hozni a Kazincbarcika ellen mutatott játékunkat, akkor meglehet a győzelem, amire nagyon nagy szükségünk is van.

Hosszú távon mi lehet a kulcsa a sikernek szerinted?

Ahogy említettem is: ha minden mérkőzésen tudjuk hozni ezt a fegyelmezett, rendezett játékot, és minden mérkőzéshez így állunk hozzá, ahogy a hétvégén is tettük, akkor nem lehet gond a jövőben.

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?