RIPORT: Óvári Zsolt

Óvári Zsolt ezen a héten a riportalanyunk. Beszélgettem vele a gyirmóti felemás mérkőzésről, valamint a jelenről, és a közeljövőről is.

Ha megengeded kettéosztanám a Gyirmót elleni mérkőzést. Így pedig azzal kezdeném: hogyan értékelnéd az első félidőt?

Az első félidőben úgy gondolom, attól függetlenül, hogy nem sikerült mindent megvalósítani abból, amit szerettünk volna játszani, végig partiban voltunk ellenfelünkkel, de mezőnyfölényt nem tudtunk kialakítani. Ennek volt köszönhető az iksz.

És akkor nézzük a második félidőt…

Ha folytatni szeretném az előző okfejtést, akkor viszont a második félidőről azt mondhatom, hogy meglátszódott, hogy ki is vezeti a bajnokságot jelenleg. Sajnálom, hogy négy pontrúgásból kaptuk a gólokat, de nagy magassági fölény volt a Gyirmótnál.

Hogyan lehet ezt a vereséget minél előbb lezárni fejben?

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült meglepetést okoznunk, de nincs idő csüggedni, készülünk a következő mérkőzésekre. Pontokat kell szereznünk minél előbb. Messze van még a bajnokság vége, és mindenki hisz benne, hogy jobbak vagyunk annál, amit a tabella most mutat, ez lehet a kiút.

Mit vársz a Kazincbarcika elleni hazai összecsapástól?

Rövid leszek, de célratörő: keményen dolgozunk hétről hétre, így természetesen győzelmet várok, ez hazai környezetben amúgy is mindig nagyon fontos.

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?