Szép hazai bemutatkozás

Toni Golem vezetőedzőnk értékelte a hétvégi győzelmet, beszélt az érzéseiről, valamint a közeljövőre is kitekintettünk.

Győzelemmel mutatkozott be hazai pályán. Milyen érzései voltak/vannak?

Természetesen ez egy fantasztikus érzés. Fontos volt az, hogy hazai pályán győzzünk, és nem csak a bemutatkozásom miatt – minden pontra szükségünk van. Így most minden pozitív!

Hogyan értékelné a Kazincbarcika elleni mérkőzést?

Abszolút nem jól kezdtük a meccset. Az első tizenöt perc úgy gondolom, hogy az ellenfelünkké volt. Aztán erre még rátetőzött, hogy kihagytunk egy tizenegyest. Viszont az pozitív volt, hogy ez nem törte meg a csapatot, hanem a második félidőre is úgy tudtunk kijönni, hogy sikerült helyzeteket kialakítanunk, és kontrollálni tudtuk a találkozót. Összességében úgy érzem, hogy megérdemelten győztünk. 

Mégis mi lehetett a győzelmünk kulcsa Ön szerint?

Úgy működtünk együtt, mint egy igazi csapat. Agresszívak voltunk, és sok párharcot nyertünk. Sőt én most jelenleg úgy érzem, hogy ha a Gyirmót ellen is valami hasonló teljesítményt nyújtottunk volna, biztos, hogy nem az az eredmény született volna, ami így. Ha ezt a formát meg tudnánk tartani, akkor pontokkal gazdagodhatunk a következő fordulókban.

Ha már következő fordulók… Mit vár konkrétan a Mosonmagyaróvár elleni mérkőzéstől?

Azt a játékot, agresszivitást kell folytatni, amit vasárnap is mutattunk. A célunk pedig nem lehet más, mint három ponttal hazajönni az ország másik végéből. 

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?