A cél ezúttal is a három pont begyűjtése

Ha szombat, akkor asszisztensedzőink valamelyike értékel, előretekint, megosztja gondolatait. Ezen a héten Ante Batarelo-n a sor.

Vereség vasárnap a Monor ellen, pedig jobbak voltunk. Hogy emlékszik vissza a találkozóra?

Valóban jobban játszottunk, nem érdemeltünk vereséget. Sőt a győzelmet is megérdemeltük volna érzésem szerint. Jött egy dekoncentráció, valamint egy egyéni hiba, s emiatt kaptunk ki. Ezeken javítani kell!

A hétfő, valamint a kedd szabad volt a csapatnak. Mi célt szolgált ez?

Sorozatban három meccsünk is volt mindössze nyolc nap leforgása alatt. Az volt a lényege a két szabadnapnak, hogy a srácok kipihenjék a fizikális fáradalmakat, valamint egy vereség után is jó, ha kitisztítja az ember a fejét. Úgy gondolom, hogy ez is szolgálhatja a sikeres felkészülést. 

Hogy zajlott ennek fejében a munka a héten?

A játékosok jó állapotban tértek vissza, s bízom benne, hogy ez a vasárnapi mérkőzésen is látszódni fog. Ugyanúgy négy edzés van/volt a héten. Ugyanúgy készülünk a hétvégi Vasas elleni mérkőzésre, kielemeztük a játékukat, mint az eddigi ellenfeleinknél. Ilyen szempontból tehát semmit nem befolyásol az, hogy egy nappal több pihenőt “rendeltünk el”. 

Végül: mit vár a Vasas elleni összecsapástól?

Nagyon fontos a mi felfogásunkban az, hogy visszalássuk mindazt a meccsen, amit az edzéseken begyakorlunk. Ez most sincs másként. A Monor elleni vereség ellenére, akkor is jól játszottunk, remélem, hogy most is jó játékkal rukkolunk elő. Hosszú távon ez az út eredményes lehet, amit elkezdtünk. Az elvárásunk hétvégén is a győzelem, nem is lehet más, hiszen kellenek a pontok, és, ha nem győzni mész a pályára, akkor felesleges kifutni. 

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?