A “meglepetésikszek” mestere

Izzadtak már meg mások is a Monor vendégeként, nem könnyű ellenük futballozni.

a tavaszi fordulóban óvári zsolt találata döntött

 

A Monor esetében is kezdjük az áttekintést azzal, hogy miként vonultak el téli pihenőre. 21 forduló után, decemberben a Monor együttese a 20. helyen állt 12 megszerzett ponttal egy rendkívül rossz ősz után.

Nagy mozgás  volt a Pest megyeieknél a télen.

ÉrkezőkAsztalos Dávid, Farkas Norbert, Hamar Ádám, Kovács Botond, Lázár Zsolt, Peszmeg Viktor 
Távozók: Adorján Gergő, Balanescu Dániel, Balogh Milán, Bayer Bence, Czuczi Márton, Májer Gergő, Póti Krisztián, Szabó Tamás, Tóth Ádám Sándor.

A tavaszi első fordulóban játszottak egy biztató 2-2-es döntetlent otthon a Csákvár ellen. Majd Győrben kaptak ki 2-1-re. Aztán ismét egy iksz, hazai pályán a Békéscsabával játszottak értékes 2-2-őt. Nyíregyházán kaptak ki ezt követően 2-1-re, majd némi meglepetésre a Kaposvár ellen értek el 2-2-es döntetlent. Legutóbb a Tiszakécske otthonában szenvedtek 1-0-s vereséget. 
Győzniük (2-0) utoljára a Mosonmagyaróvár otthonában sikerült 2018. november 4-én.

Ellenünk a Sporttéren már megküzdöttek, 2018. szeptember 26-án egy emlékezetes mérkőzés (Horváth Ferencnek, és stábjának volt ez a búcsúmérkőzése) keretében győztünk 1-0-ra, Óvári Zsolt utolsó percekben szerzett találatával.

Viszonylag sok gólt kap a Monor, s keveset lő. Beadásokkal próbálnak meg eljutni ellenfeleik kapujáig. Ennek köszönhetően sokszor hozzák játékba a széleket. 

Minden további kiderül vasárnap 14:30-tól, a III. Kerületi TVE pályáján!

A mérkőzésről terveink szerint élő, szöveges tudósítással jelentkezünk!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?