JEGYINFORMÁCIÓ: BSS Monor – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő

A BSS Monor Balmaz Kamilla Gyógyfürdő találkozó, mely 2019. március 10-én, vasárnap 14:30-kor kezdődik, a III. kerületi Torna és Vívó Egylet Stadionban kerül megrendezésre.

A 28. fordulóban a Pest megyei együtteshez látogatunk, ahova az alábbi információk állnak szurkolóink rendelkezésére.

Mérkőzés helyszíne: 1037 Budapest, Kalap u. 1. (III. kerületi Torna és Vívó Egylet Stadion)

Belépőjegy árak:

  • Felnőtt: 1000,- Ft
  • Kedvezményes: 500,- Ft

14 éven aluliak számára a belépés díjtalan!

A Kalap utca felöl a bejárattól balra található a vendég szurkolók részére telepített jegypénztár és ugyan ott tudnak a vendég szurkolóknak kialakított ülőhelyekre bemenni.

A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a személyazonosításra alkalmas dokumentum és a lakcímkártya. A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be.

Kérjük a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében!

A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) „c” pontja) szerint a beléptetéskor a rendező a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival.

Kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait!

Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályok, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?