JEGYINFORMÁCIÓ: Vasas FC – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő

A Vasas FC – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő találkozó 2019. március 17-én, vasárnap, 17:00- kor kezdődik a Szusza Ferenc Stadionban.

A mérkőzésre az Interneten 2019. március 12-től – https://meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják a jegyeiket személyes adatok megadása nélkül is.

Internetes és a TEX irodákban történő jegyvásárláskor sem kell megadni az adatokat. Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és a kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre! A helyszínen nincs lehetőség újra nyomtatásra mivel ez már nem névre szóló jegy így nem lehet bizonyítani, hogy ténylegesen megvásárolta.

A mérkőzés napján 2019. március 17-én vasárnap 15:30-kor nyitnak a helyszínen a jegypénztárak. Kapunyitás 15:30-kor lesz a szurkolók részére a Szusza Ferenc Stadionban.

Vendégszektorba is interneten és TEX irodákban lehet jegyet vásárolni. Amennyiben a vendégszurkolói jegyek nem kelnek el elővételben, a helyszínen a mérkőzés napján 15:30-kor nyitnak a vendégpénztárak.

A jegyek egységesen 500 Ft-os áron vásárolhatóak meg. 

A vendégszektort a szurkolóknak az alábbiak szerint lehet megközelíteni:

– Baross utca felől a Füleki utcába befordulva az első saroknál található a vendégszektor bejárata

– A másik lehetőség szintén a Baross utcából az Irányi Dániel utcába kell behajtani ott tovább egyenesen a Labdarúgó utcáig. A Labdarúgó utcába bekanyarodva az első saroknál – mely a Labdarúgó utca Füleki utca sarka,- található a vendégszektor.

– A harmadik lehetőség, ha a szurkolók a Megyeri út felől érkeznek szintén az Irányi Dániel utcába kell befordulni és a Labdarúgó utcánál jobbra fordulva a Labdarúgó utca Füleki utca sarkánál található a vendégszektor.

Kérjük a szurkolókat, hogy vegyék meg jegyeiket elővételben a gyorsabb és zökkenőmentesebb beléptetés érdekében.

Kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait!

Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályok, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?