Nem hátrafelé kell tekintgetnünk

Toni Golem vezetőedzőnk beszélt a Monor elleni vereségről, a közeljövőről, valamint a kicsit távolabbi jövőről is.

Úgy tűnt vasárnap, hogy az első félidőben eldönthettük volna az összecsapás sorsát…

Jól látod, sőt, már az első harminc perc után le lehetett volna, le kellett volna zárnunk a mérkőzést. Ráadásul az első gól, amit kaptunk a Monortól, arra pont készültünk is, hiszen tudtuk, hogy ez a játékuk, a hosszú labdák. Nem koncentráltunk eléggé, de ez nem csak a védekezésben, hanem a támadásban is kiütközött ezúttal. A sok kihagyott helyzet pedig most megbosszulta magát, ilyen a futball, ez az egyik tipikus jellemzője.

Egyre kevesebb forduló van a bajnokságban. Kell-e hátrafelé figyelnünk, vagy csak magunkra kell koncentrálnunk?

Az életben is az a típus vagyok, aki soha nem néz vissza, mindig csak előre! Ez jellemző rám a futballban is. Nem azt kell nézni, hogy mi volt, vagy ha konkrétan a tabellára gondolunk, akkor, hogy mi történik az alattunk lévő együttesekkel. Csinálni kell a dolgunkat, játszani a saját játékunkat. A ZTE ellen például nagyon ült a játékunk. Egyébiránt a Monor ellen is, csak a gólok nem jöttek. Én az eredménnyel nem, de a csapatmunkával elégedett vagyok.

Még két idegenbeli mérkőzés jön egymás után. Mennyire nehéz ez az időszak?

Nincs már könnyű meccs, idegenben meg aztán pláne nincs. Ha otthon játszol, az a megszokott környezeted. Ismered, tudod, hogy jó a pálya. Idegenben semmiben sem mehetsz biztosra ilyen kérdésekben. A Cegléd, és a Monor elleni mérkőzésen is nagyon nehéz, rossz talajon kellett futballoznunk. Muszáj alkalmazkodnunk mindenhez, hiszen kellenek a pontok.

Mit vár vasárnap a Vasas elleni összecsapástól?

Azt biztosra tudom mondani, hogy a győzelemre fogunk játszani, három pontért utazunk majd a fővárosba. Bár elégedett vagyok a vasárnap látottakkal, az egyértelművé vált, hogy többet kell nyújtanunk a győzelemhez. Mindent meg fogunk tenni a sikerért!

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?