RIPORT: Bora György

A héten a játékosainkkal foglalkozó rovatunk vendége egyik belső védőnk: Bora György. Szóba került a monori fiaskó, az eső, az érzései, és a Vasas elleni soron következő bajnokink.

Kívülről abszolút úgy tűnt, hogy a Monor elleni meccs meglehet az első félidőben már akár.

Belülről is így tűnt. Megvoltak a helyzeteink, gólt is sikerült szereznünk, mi uraltuk a mérkőzést, összességében viszont nem voltunk kellően pontosak. Az utolsó pár perc volt csak, amikor magunkra húztuk őket, akkor viszont már jól jött a szünet ilyen szempontból. 

Szakadó eső. Ez mennyire nehezítette meg a játékot? Vagy te hogy tudsz ehhez alkalmazkodni?

Most jelenleg a pályának például nagyon jót tett. Mély volt a talaj, így pedig egy kicsit valamennyire lazult. Ha akarok alkalmazkodni, ha nem, az időjárás már csak ilyen.

Mi történt a második félidőben?

Ez érdekes. A helyzeteink ugyanis ott is megvoltak, de ott sem voltunk elég pontosak. Nem azt játszottuk, amit szoktunk, amit kértek tőlünk. Tudat alatt megpróbáltuk védeni az 1-0-s eredményt, szerettünk volna három ponttal hazatérni. A végén pedig jött az a tipikus balszerencsés dolog, hogy nem csak a három pontot nem sikerült megszereznünk, hanem végül egyet sem.

A tabellán néztek-e hátra, vagy csak magatokra koncentráltok?

Én személy szerint nem szeretnék hátrafelé tekintgetni. Megvan a játékunk, egyre jobban összeáll az edzői stáb, és a játékosok között a kapcsolat. Remélem, hogy ez csak egy rövidzárlat volt, és vasárnap visszatérünk a saját elképzeléseinkhez, a saját focinkhoz.

Ha már szóba hoztad a vasárnapot. Mit vársz a Vasas elleni mérkőzéstől?

Parázs összecsapást, küzdelmes, hajtós mérkőzést. El kell tüntetnünk a tabellán mutatkozó helyezésbeli különbségeket. Szeretnénk elhozni a három pontot. Azért is lenne ez fontos, hogy a válogatott szünetre úgy mehessünk el, hogy ismét sikerült elindítanunk egy jó sorozatot. 

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?