Tavaly még az NB I-ben küzdöttünk velük

Ahogy már annyiszor beszéltük, a Vasas elleni mérkőzés sem lesz könnyű, de nem lehetetlen a küldetés.

A Vasas FC csapata úgy ment el a téli szünetre, hogy a 7. helyen állt, de mindössze 3 ponttal volt lemaradva a 4. helytől. 

Majd jött a tél, és az átigazolások időszaka, mely így alakult az angyalföldieknél:

Érkezők: Lakatos Csaba, Rétyi Róbert, Nagy Zoárd, Tóth Bence

Távozók: Ádám Martin, Kovács Zoltán, Vít Benes, Rokszin Ádám, Szokol Zsolt, Tóth Keve, Vaskó Tamás

Aztán a tavasz, mely eddig felemásan alakul a piros-kékeknek. Február 3-án hazai pályán szenvedtek meglepetésre 2-0-s vereséget a Siófoktól (a Vasas FC-nek jelenleg az újpesti Szusza Ferenc stadion jelenti a hazai pályát). Csákváron győztek 3-2-re, majd szintén pályaválasztóként szenvedtek úgy vereséget (0-4) a Győrtől, hogy nem rúgtak gólt. Békéscsabán 2-1-re kaptak ki, majd következett egy 5-1-es siker a Nyíregyháza ellen. Kaposvárról van egy 0-0-s döntetlenjük, legutóbb pedig a Tiszakécskét győzték le a Szuszában 1-0-ra. 
A Kaposvár ellen Bősz kiállítása miatt voltak 60 percig emberhátrányban, a Tiszakécske ellen pedig több, mint egy félidőt, mert Lakatos Gergelyt állította ki a játékvezető a 44. percben.
Összességében tehát a döntetlen, és a pici győzelem is jónak számít ennek tudatában, mégis azt érzi az ember, hogy olyan 50-50 %-os a teljesítmény, és az eredménysor a Vasasnál. 

A középpályájuk rendkívül jól szervezett, jól szűrik ellenfeleik támadásait. Támadásban egyértelműen a Merkantil Bank Liga góllövőlistáját vezető Balajtira alapoznak. Jól alkalmazzák a pressinget. Összeszedett csapatról beszélhetünk tehát.

Velünk legutóbb a Sporttéren játszottak még 2018. szeptember 30-án. Akkor Domokos, és Balajti góljaival 1-1 lett a végeredmény.

Minden további kiderül vasárnap 17:00-tól a Szusza Ferenc Stadionban!

A mérkőzésről élő, szöveges tudósítással jelentkezünk!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?