A recept megvan

Ante Batarelo-val beszélgettem ezúttal. Témánk volt a Csákvár elleni mérkőzés, a Győr elleni soron következő összecsapás, valamint egy kicsit a magánélet is szóba került.

Hogyan emlékszik vissza a Csákvár elleni mérkőzésre?

Valójában a mérkőzés az nem úgy alakult, ahogy mi azt elterveztük. Nem igazán voltunk partiban a Csákvárral. Taktikailag nem azt kaptuk vissza, amit elterveztünk, amit megbeszéltünk, amit gyakoroltunk. Ha pedig a taktikai utasításokat nem tartjuk be, annak vereség a vége, mint látható is. Sajnos megérdemelten kaptunk ki.

Mennyire volt elégedett a változtatásokkal?

A taktikánk ugyanaz lett volna, mint előzőleg. A probléma az volt, hogy sok játékos nem nyújtott jó teljesítményt, és hozzátenném, hogy itt most nem a fiatal labdarúgóinkra gondolok, hanem pár húzóemberre. Nélkülük nem lehet azt a teljesítményt hozni, amit velük. 

Ennek voltak köszönhetők a korai cserék is?

Amikor már kettővel vezetett a Csákvár, eldöntöttük, hogy cserélnünk kell. Akár hét játékost is le lehetett volna cserélni, de erre nincs lehetőség. A félidőben új színt, új ritmust, új lendületet próbáltunk vinni a csapatba a cserékkel. Javult is a helyzet, de messzemenőkig nem tudtunk feljavulni, kevés volt ahhoz ez, hogy visszajöjjünk igazán a meccsbe.

Vasárnap Győrben játszunk. Mit vár az összecsapástól?

Egyértelmű receptünk van: pontokat kell szereznünk. Ha nem is pontokat, de pontot mindenképp! Optimista vagyok a mérkőzéssel kapcsolatban, bízom benne, hogy a mérkőzés képe is azt fogja mutatni, hogy a munkánk gyümölcse újra beérik. Az elmúlt négy mérkőzésen vereséget szenvedtünk, muszáj pontot, pontokat gyűjtenünk. És vissza kell találnunk a korábbi útra, amely sikeresnek bizonyult, és amely kivezet minket a vereségekből.

Az ETO-ban játszik volt csapattársa, Andrics Nemanja. Ez ad valami plusz motivációt ellenük?

Igazából nem. Jó játékosról van szó, aki megjárta az NB I-et is, de ugyanúgy készülünk ellene, mint bármely jó futballista ellen. 

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?