RIPORT: Fekete Ádám

A héten a “vendégünk” a játékosokkal foglalkozó rovatunkban: Fekete Ádám. Beszélgettünk a fejsérüléséről, a múltról, a jövőről, valamint a nyíregyházi kötődéséről is.

Kívülről úgy tűnt, hogy a Békéscsaba elleni meccsünk ikszes volt. Mi döntött végül a javukra?

Nagyon erős, nehéz mérkőzés volt. A Békéscsaba – úgy tűnt – megelégedett volna a döntetlennel is. Olyan érzésem volt, hogy mintha féltek volna tőlünk, megilletődtek volna nálunk. Az egész mérkőzést mi irányítottuk, mi domináltunk. Végül egy szerencsétlen góllal kaptunk ki. Szerencsétlen periódusban vagyunk, s ezt, ez a mérkőzés is megmutatta. Sokat kell dolgoznunk azért, hogy ez megforduljon, de azon vagyunk, hogy vasárnap Nyíregyházán már mi győzzünk. 

Mi lehet az a plusz, ami kell ahhoz, hogy a három pont meglegyen Nyíregyházán?

Ez egy csapatjáték, mindegy, hogy ki lövi a gólt, csak legyen gól! Szerintem egy erős csapategységre van szükség, hogy ez összejöjjön. Azt érzem, ha megrúgjuk az első gólunkat, ki fog szakadni az a bizonyos gólzsák a hátralévő fordulókra.

A Békéscsaba ellen a 40. percben álltál be. Mennyire nehéz ilyen váratlanul, hirtelen beszállni egy meccsbe?

Akkor semmit nem éreztem, csak azt, hogy segítenem kell a csapaton. Plusz éreztem egyfajta dühöt a Berki Pisti sérülése miatt az ellenfél irányába, hiszen átéreztem, hogy milyen kellemetlen szituáció ez. Összességében pedig plusz motivációt jelentett, hogy azonnal, gondolkodás nélkül pályára kellett lépnem.

Végül bekötött fejjel hagytad el a pályát. Mi volt az oka? Hogy vagy? Mi lesz a közeljövőben?

Félig leszakadt a fülcimpám, de még vasárnap este Dr. Kiss Árpád csapatorvosunk össze is varrta, amit nagyon köszönök. Jól jött a gyors segítség. Azt vallom, hogy a térdemmel ne legyen gond, a többi nem számít, helyrejön. Köszönöm kérdésed, jobban vagyok, helyrejöttem, készen állok és, ha a vezetőedző is úgy gondolja, már a hétvégén a Szpari ellen tudok játszani is.

Ha már említetted a Szparit: te Nyíregyházán születtél, ott éltél, és élsz, játszottál is ott. Milyen lesz a mérkőzés?

Soha sem titkoltam, hogy nekem ellenük játszani mindig más, kiemelt fontosságú mérkőzés lesz a számomra. Nyíregyháza a szülővárosom, ott nevelkedtem, de mindig úgy megyek fel a pályára, hogy nyerni akarok, és ez most sem lesz másképp. Plusz motiváció ez így, s meg szeretném mutatni azt is, hogy tudok ellenük gólt lőni.

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?