RIPORT: Pongrácz Viktor

Ezen a héten a játékosokkal foglalkozó rovatunk “vendége” Pongrácz Viktor. Beszélgettünk a Csákvárról, a Győrről, és a bennmaradásról is.

A hétvégén kikaptunk a Csákvártól. Hogy emlékszel vissza a találkozóra?

Most nehéz bármit is mondani arról a mérkőzésről. Nekünk a lehető legrosszabbul alakult, nekik pedig a lehető legjobban. Hamar két gólt szereztek, aztán a második félidő elején nyomást helyeztünk rájuk, de a három bekapott gól megpecsételte végül a mérkőzést számunkra. Kielemeztük a hibákat, de már teljes erőbedobással a Győr elleni meccsre koncentrálunk.

Ha már említetted a Győrt, mit vársz attól a meccstől?

Mindenképp győzni szeretnénk! Nehéz mérkőzés lesz, azzal tisztában vagyunk, mert a Győrnek jó kerete van, de úgy érzem, fel tudunk nőni a feladathoz. A hét folyamán kielemezzük a győriek játékát a szakmai stáb segítségével, amivel remélhetőleg majd le is tudjuk őket győzni.

Te játszottál is elég hosszú időt Győrben. Miben jók ők igazán?

Igen, valóban eltöltöttem 13 évet a klubnál. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem lesz presztízsmeccs a számomra. Igazából, amikor én ott voltam, az más volt. Mára szinte a teljes keret kicserélődött. Ha ki kell valamit emelnem mégis a Győrből, akkor az a támadó triójuk. Szerintem az NB II-ben az egyik, ha nem a legjobb hármas! De nekünk nem az ETO-val kell foglalkozni, hanem rendbe kell rakni a fejeket, és hideg fejjel elhozni mind a három pontot vasárnap.

Mi lehet szerinted a kulcsa a mielőbbi bennmaradásunknak?

A képlet végtelenül egyszerű: meg kell nyerni mind a hét meccset, ami hátra van, és akkor bent is maradunk! De ennyire nem gondolkodunk előre, csak mindig a következő ellenfélre koncentrálunk. Szeretnénk a balmazújvárosi szurkolóknak viszonozni a sok-sok biztatást jó játékkal, és jó eredménnyel, mert igazán megérdemlik! Ha pedig jön a jó játék, s vele az eredmény, akkor minél előbb meglehet a bennmaradás, ez a célunk.

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?