Változtatás(ok)?!

Toni Golem vezetőedzőnk értékelte a Csákvár elleni vereséget. Beszélt a változtatásokról, valamint a Győr elleni meccsről is szót ejtettünk.

Összességében hogy látta a Csákvár elleni mérkőzést?

Tudtuk, hogy mit kell játszani a Csákvár ellen, tudtuk, hogy a második labdákat meg kell szereznünk. Ennek ellenére a játékosok nem azt játszották, amit megbeszéltünk, nem tartották be megfelelően a taktikai utasításokat. Megérdemelten győzött a Fejér megyei együttes.

A félidőben kettőt cserélt, majd rá kilenc percre még egyet. Ez taktika húzás volt így?

Nem volt jó az első félidőben a játék, így próbáltuk felfrissíteni a csapatot. Váltani próbáltunk. De az hihetetlen, hogy két helyzetből két gólt rúgtak, és még egy tizenegyest is sikerült kiharcolniuk. Ezekre nem volt ellenszer.

Már a mérkőzés előtt is kicserélt négy játékost az előző meccshez képest. Miért volt erre szükség, és hogy van megelégedve a változtatással?

Látható volt, hogy nem működött az előző rendszer. Aki korábban játszott, az most nem nyújtott annyit, és olyat teljesítményben, mint kellett volna. Aki pedig lehetőséghez jutott, annak olyan volt az edzésmunkája, hogy kiérdemelte ezt.

Vasárnap megyünk Győrbe. Lesz ismét újítás? Mi a terv?

Azért addig még vár ránk egy hosszú, munkás hét. Elképzelhető, hogy lesz változás, de még egyelőre nem ezen gondolkodom, hanem a hét eleji munkát kell elvégezni. Addigra kiderül!

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?