Legyen ez most inkább 1-2!

“Működött a stratégiánk. Kivéve persze a szögletből kapott gólt. Az nagyon elszomorít, hogy megint nem tudtunk megfelelően levédekezni egy ilyen rögzített helyzetet, ilyen hibát nem szabad elkövetni. Komoly feladat a jövőre nézve, hogy megoldást találjuk erre a dologra és hasonló ne forduljon elő.” (Csizmadia Csaba – a BMTE vezetőedzője a honlapjuknak a ZTE elleni meccs után)

photo forrás: ztefc.hu

Szokásunkhoz híven az utolsó előtti fordulóban soros ellenfelünknél is azzal kezdjük, hogy miként zárta az őszt. A Budafoki MTE 21 forduló úgy ment el téli pihenőre, hogy a tabella 16. helyén állt. 

Majd a télen azért történt változás a fővárosi csapatnál:

Érkezők: Csiszer Balázs, Farkas Bálint, Harsányi Dániel, Kulcsár Kornél, Kovács Zoltán, Mervó Bence

Távozók: Boros Gábor, Lakatos Csaba, Nagy Dávid, Szabó Balázs

Aztán pedig jött a tavasz:

Először 2-1-re kaptak ki a Dorogtól, majd éppen ilyen eredménnyel győztek a Siófok ellen otthon. 1-0-ra győztek Soroksáron, és 2-2-t játszottak a Csákvárral hazai környezetben. Vagyis nem kezdte rosszul a tavaszi idényt a piros-fekete együttes. 2-1-re kaptak ki Gyirmóton, majd a másik győri csapatot, az ETO-t ugyanígy győzték le. 2-1-re kaptak ki Kazincbarcikán, majd 2-1-re győztek a Békéscsaba ellen. 2-0-ra nyertek Mosonmagyaróváron, majd ikszeltek (2-2) a Nyíregyházával Budafokon. 4-2-re kaptak ki Budaörsön, majd 1-0-ra otthon a Kaposvártól. 2-1-es vereséget szenvedtek Cegléden, majd 1-0-ra megverték a Tiszakécske gárdáját. Végül legutóbb pedig Zalaegerszegen kaptak ki 4-1-re.
A leggyakoribb eredményük a 2-1, de nemigen bánnánk, ha ez vasárnap megfordulna, s 1-2 lenne.

A védelmük szilárdnak mondható, a középpályájuk jól szűr, s a labdaszerzés, valamint a minél kisebb területátadás a céljuk. A támadójátékukat pedig nagyjából Kovács Dávidra építik, aki ennek köszönhetően magasan vezeti a házi góllövőlistájukat.

Legutóbb hazai pályán játszottunk ellenük, még november 25-én, akkor még az első félidőben megszereztük a vezetést Kóródi Nándor révén, de a második félidőben előbb Kovács egyenlített, majd a 90. percben Kercsó révén a három pontot is megszerezte a Budafoki MTE.
Van tehát miért visszavágni, az a bizonyos 1-2!

Minden további kiderül vasárnap 17:00-tól Budafokon!
A mérkőzésről terveink szerint élő, szöveges tudósítással jelentkezünk!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?