RIPORT: Ternován Patrik

Ezen a héten egyik szélsőnk a “vendége” a játékosokkal foglalkozó rovatunknak. Ternován Patrikkal beszélgettünk a bennmaradásról, motivációról, és egyéb más mellett a szurkolókról is.

Győztünk Budafokon. Hogy láttad belülről a meccset?

Véleményem szerint most játszottunk a legtöbb egyéni hibával. Legfőképpen az előre való védekezésben, a letámadásban. A helyzeteink viszont megvoltak már a mérkőzés elején is, de nem sikerült kihasználni őket még akkor. Aztán megszereztük a vezető gólt, s ezután kicsit megnyugodtunk, próbáltuk őket még jobban a kapujuk elé nyomni, és hál’Istennek érkezett a második gólunk is a félidő vége előtt, ami nagyon fontos volt lélektani szempontból.

Volt nagy ünneplés a mérkőzés után? Megünnepeltétek a bennmaradást?

Igen, volt okunk az ünneplésre, és úgy érzem, hogy sikerült is rendesen kiengedni a gőzt. Mindenkinek nagy kő esett le a szívéről vasárnap, egy ilyen hosszú és feszültséggel teli szezon után. Kell így a végére már egy kis pihenés, szórakozás is

Mi volt a bennmaradásunk kulcsa végül szerinted?

Az a kis hit, ami az elmúlt meccseken nem volt túl sokszor. A Tiszakécske elleni utolsó percben szerzett győzelem viszont nagy löketett adott a csapatnak a Budafok elleni mérkőzésre is. Legfőképpen az a kis szerencse is kellett mondjuk még hozzá, hogy a mögöttünk levő csapatok se tudtak igazán nyerni, amikor mi nagyon rossz szériában voltunk.

Maradt még motiváció a Vác elleni utolsó mérkőzésre?

Naná! A legnagyobb motiváció, hogy a szurkolóinktól, akik egész szezonban ott álltak mellettünk, szépen el tudjunk búcsúzni egy győzelemmel. Így lenne ez kerek!

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?