RIPORT: Zádori Krisztián

Ezúttal tiszakécskei gólszerzőnk a riportalanyunk, Zádori Krisztián. Beszélgettünk a góljáról, a fejjátékáról, és többek között a hátralévő két fordulóról is.

Kezdjük ott, hogy miként emlékszel vissza a Tiszakécske elleni összecsapásra?

Esős időben, jó iramú, kemény mérkőzést játszottunk a Tisza-partiakkal. Mindenféleképpen nyernünk kellett ezen a mérkőzésen, és ezzel a mentalitással is léptünk pályára. Jól játszottunk, mi uraltuk a mérkőzést végig, összességében szerintem megérdemelten nyertünk.

459 perc után sikerült újra gólt szereznünk, te szerezted. Hogy emlékszel vissza erre a pillanatra?

Igen az utóbbi meccseken sajnos kevés gólt szereztünk, de most végre sikerült. Az utolsó pillanatokban, talán a legutolsó momentumként szöglethez jutottunk Tiszakécskén, és a rövidre érkezett beadást a hosszú sarokba fejeltem. Elmondhatatlanul boldog voltam, és velem együtt az egész csapat. Látszódott mindenkin, hogy mennyire vágyott már rá, hogy győztesként jöjjünk le végre a pályáról. Nagyon szép pillanat volt. Gratulált mindenki a gólomhoz, de ezt a győzelmet együtt értük el, és együtt léptünk ki a rossz szériánkból remélhetőleg már teljesen a hátralévő fordulókra.

Rég kaptál igazán játéklehetőséget, nem vagy igazán meccsben, ahogy mondani szokták.

Nem könnyű így felvenni egy ilyen mérkőzés ritmusát az való igaz, amikor kötelező a győzelem. Ahogy lehetőséget kapok mindig a maximumot próbálom nyújtani, és teljesítem azt, amit az edzők kérnek tőlem. Örülök, hogy sikerült ezúttal kihasználni az erényemet, a fejjátékot, és ezzel gólt szerezni, illetve három pontot.

Mi lesz a hátralévő két mérkőzésen?

A következő mérkőzéseken a győzelem megszerzése lesz a cél mindenféleképpen. Ezt most csak így röviden válaszolnám meg, mert ez a legfontosabb most.

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?