“Rólad szólnak a hírek, veled van tele a sajtó…”

Négy helyen is szerepelünk a mai napon Magyarország egyetlen sportnapilapjában, a Nemzeti Sportban.

– Csinta Samu, publicista, a Sepsi OSK elnöke volt játékosunkról, Rus Adriánról írt mára egy publicisztikát, melyben a balmazújvárosi csapatot egy “majdnem” bravúrcsapatnak” nevezi.
– Kubatov Gábor, a Ferencváros első embere Sigér Dávid átigazolása kapcsán említi meg klubunkat egy interjúban szintén pozitívan
– Egy Rus Adriánnal készült interjúban, a Sepsiszentgyörgy hátvédje (most éppen egy sorral előrébb játszik egy ideje) arról beszél, hogy milyen sokat jelentett neki a Balmazújvárosban eltöltött időszak
– Valamint még egy jó hír kapcsán is ott vagyunk a mai lapban: megkaptuk ugyanis a licencet az NB II-re a jövő szezonra

Lehet sajnos rosszakat, negatív dolgokat itt-ott olvasni, hallani a Balmaz Kamilla Gyógyfürdőről, ám ennek a klubnak a vezetősége, szakmai stábja azért dolgozik nap, mint nap, hogy legyen foci Balmazújvároson a jövőben is.

A mai nap is azt mutatja, hogy még mindig ott vagyunk a magyar labdarúgás palettáján, és ott is szeretnénk maradni, efelől senkinek ne legyen kétsége!

Mi egy család vagyunk, és a család jóban is, és rosszban is összetart. A családtagok pedig tudják, hogy együtt bármire képesek, hát mi most újra megmutattuk, és történjen bármi, meg is fogjuk mutatni!

Balmazújváros van, volt, és LESZ!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?