Szépen búcsúzni

Rossz szériából érkezik a Vác hozzánk, ráadásul majdnem minden mindegy alapon.

Téli szünetre december közepén úgy ment el a váci gárda, hogy a 13. helyet birtokolta a tabellán.

Aztán jött a téli átigazolási időszak:

Érkezők: Gyürki Gergely, Sóron Tibor, Varjas László, Wieland Dominik

Távozók: Dlusztus András, Lassú Zsombor, Nagy Gábor

Majd következett a tavasz:

Soroksáron rögtön bele is szaladtak egy zakóba, 3-0-ra kaptak ki. Gyirmóttal játszottak egy 1-1-es döntetlent, majd a Kazincbarcikát tömték ki, 5-0-ra nyertek. Ezt újabb 3 győzelem követte: 2-1-re győztek a Mosonmagyaróvár ellen, majd 3-2-re Budaörsön, aztán otthon 1-0-ra a Cegléd ellen. Kikaptak Zalaegerszegen 1-0-ra, majd meglepetésre hazai környezetben a Monortól 2-1-re. Gólzáporos mérkőzésen 7-4-re kaptak ki az angyalföldiektől. 2-1-re verték a Siófokot, majd következett egy 1-1 a Csákvár ellen. Otthon verték meg a Győrt 3-1-re, majd Békéscsabán szenvedtek 2-1-es vereséget. Aztán hazai pályán a Szparitól is ugyanígy kaptak ki. 1-0-ra kaptak ki Kaposváron, s legutóbbi meccsükön is 1-0-s vereséget szenvedtek, Vácon a Tiszakécskétől.

A Vác, ha akar, akkor nagyon tud, ha viszont elbóbiskólnak, akkor nagyon nem megy a játék nekik. Ez hozta a 12. helyet is nekik. 4 meccse nem szereztek pontot, s előrébb már semmiképp sem tudnak végezni a Merkantil Bank Liga idei kiírásában. Hátrébb is maximum eggyel csúszhatnak, a Siófok előzheti meg őket esetleg. Nagy tétje tehát számunkra sincs a mérkőzésnek. Legutolsó hazai mérkőzésük után megvolt az ünnepségük is, bár a győzelem hiányzott.
Eképp látta a vezetőedzőjük a Tiszakécske elleni mérkőzésüket: “Az első félidei gyenge játékunk után hiába játszottunk mezőnyfölényben, ez sajnos még pontot sem ért.” (vacfc.com)

Utolsó tétmérkőzésünket 2018. december 2-án vívtuk Vácon, akkor a végeredmény 0-0 lett!

Nálunk elmondta a csapat, hogy a szép hazai búcsúért fog játszani ezúttal!

Minden további pedig kiderül vasárnap 14:30-tól, a Sporttéren az idei szezon utolsó bajnokiján!

A mérkőzésről élő, szöveges tudósítással jelentkezünk!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?