A fejlődés útján!?

Folyamatosan javuló játék, egyre jobb tendencia, összeszokás, ez Budaörs eddig – legalábbis az eredményeik alapján.

A Pest megyeiek tavaly egy zseniális szezont futottak, hiszen a némileg meglepő, de mindenképpen kiemelkedő 5. helyen végeztek.

A nyáron azonban mégis jókora mozgás volt Budaörsön:

Érkezők: Bakos Szabolcs, Forgács András, Halmai Ádám, Kulcsár Tamás, Mocsi Attila, Molnár Csaba, Molnár Tibor, Szabó Balázs, Szabó Bálint, Varasdi Dániel. 

Távozók: Borsos Vilmos, Csobánki Ádám, Deli Márió, Demjén Patrik, Czvitkovics Péter, Csiki Norbert, Fejős Áron, Kemenes Szabolcs, Lengyel Béla, Sajbán Máté, Sajbán Miklós, Tányéros Ádám.

2019. augusztus 4-én pedig elkezdődött a 2019/2020-as NB II-es idény a számukra. Először hazai környezetben léptek pályára, s szenvedtek 2-0-s vereséget a Nyíregyháza együttesétől. Majd az MTK ellen értek el egy 1-1-es döntetlent a Hidegkutiban egy parázs mérkőzésen. A harmadik fordulóban a Vác gárdáját ütötték ki: 4-1-re győztek. Majd legutóbb gólra gólt lőve győzték le a Budafokot idegenben 3-2-re. 

Bognár György szakmai igazgató legutóbbi mérkőzésük után ezt nyilatkozta a hivatalos honlapjuknak: Örülünk a győzelemnek, de ez a mérkőzés álmomban se jöjjön elő. Nagyon gyengén játszottunk, számomra nem volt megfelelő a játék minősége. A küzdelemmel, akarással nem volt probléma, de a játékunk rossz volt, főleg a középpályánk volt gyenge.

A fejlődés tehát érezhető a zöld-feketéken, s az egyre inkább feljövőben lévő összeszokás is az eredmények alapján. Csapategységet mutatva haladnak előre, kisegítik a társak egymást mind védekezésben, mind támadásban. A középpályát azonban legutóbb is gyengének érezte szakmai igazgatójuk. 

Nálunk Lajos Ferenc pedig a munkát, az elhivatottságot, és a szenvedélyt várná a győzelemhez a hétvégén.

Minden további kiderül vasárnap 17:30-tól Tatabányán!

A mérkőzésről terveink szerint élő, szöveges tudósítással jelentkezünk!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?