Büszkén hagytuk el a pályát

szolnoki máv fc-balmaz kamilla gyógyfürdő 2-1 (0-1)

photo: szolnokimavfc.hu

Helyszín: Szolnok – Tiszaligeti Stadion
Nézőszám: 1000 fő
Vezette: Szigetvári Márk (Márkus Tamás, Varga Gábor)
Tartalék játékvezető: Rúsz Márton

SZOLNOKI MÁV FC: Molnár F. Tamás (K) – Rokszin Ádám, Horgosi Donát, Tisza Kálmán, Csirmaz István, Nagy Kevin (46′ Annus Árpád), Kotula Máté, Papp Szilárd, Földi Marcell (63′ Tóth Benjamin), Simon Attila, Vólent Roland (88′ Kovács Olivér). Vezetőedző: Csábi József

BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ: Ferenczi József (K) – Lakatos Benjámin, Kónya Márk, Bora György, Király Ákos – Sármány Kristóf (88′ Deli Gergő), Varga Balázs, Szabó Balázs, Szabó Árpád, Pintér Ádám (77′ Iszák Dominik) – Csörgő Raul (46′ Kiss Gergő). Edző: Lajos Ferenc

Gólszerzők: 83′ Simon Attila (11-es), 86′ Vólent Roland, illetve 9′ Szabó Balázs

Percről, percre..

1′ A hazai csapat kezdte a mérkőzést.

8′ Kónya végzett el szabadrúgást, amely laposan süvített kapu mellé.

9′ Sármány kapott remek labdát a balszélen, akinek bepasszát Szabó Balázs lőtte félmagasan a hálóba, 0-1.

11′ Csörgő szerzett labdát a jobboldalon, majd Szabó B. – Sármány volt a labda útja, amelyből utóbbi próbálkozhatott, ám Molnárnak könnyedén sikerült védenie.

17′ Pintér húzta meg az oldalán és adott mélységi passzt Csörgő elé, akinek lövése szögletre pattant. A pontrúgást követően újabb Pintér szlót láthattunk, ezúttal pedig Szabó B. volt a kiszolgált, azonban az Ő lövésébe is beleléptek.

24′ Szabó Balázst buktatták a 16-os vonalától nem messze. A sértett végzett el szabadrúgást, amely centikkel szálltt el a bal felső sarok mellett.

25′ A nagy hőség miatt ivószünetet rendelt el a játékvezető.

27′ Hazai szöglet szállt be veszélyesen, amit Simon helyezett okosan a kapura, ám Ferenczi résen volt és gyönyörű mozdulattal tolta azt kapufára.

29′ Hazai felívelésre futott Simon, de Kónya tisztázni tudott a versenyfutást követően.

30′ Ismét hazai támadás, amelynek végén Rokszin adott középre, de Bora menteni tudott az érkező támadók elől.

37′ Varga Balázs buktatta ellenfelét, mienk az első sárga. De a túl oldalon sem kellett sokáig várni, Simon kapott reklamálásért sárga kártyát.

45′ A balszélen szabálytalankodtunk a 16-os vonalánál, amiért Szabó Árpinak járt a sárga lap. A pontrúgást Rokszin végezte el, de Király fel tudott szabadítani.

45+2′ VÉGE AZ ELSŐ FÉLIDŐNEK! 0-1

50′ Vólent kapott remek labdát, de ígéretes helyzetben hosszúra sikeredett a beadása.

53′ 3-1 arányban indultunk a hazai kapura, ahol Kiss tálalt remekül Sármány elé, aki a kivetődő kapuson felpörgött labdát fölé durrantotta. Órisái helyzet volt!

55′ Ismét ígéretes támadás, ezúttal Pintér került helyzetbe, de Ő is elpuskázta azt.

56′ Hazai támadás végén az egyik legaktívabb szolnoki, Simon fordult kapura, de Bora óriásit mentett.

61′ Papp Szilárd sárgult be.

62′ Bora lögybölt Szabó Balázsnak, aki okszival továbbított Királynak, az Ő szólójának azonban Molnár F. vetett véget egy nagy bravúrral.

65′ Kónya távoli szabadrúgása szállt kapu fölé.

67′ Hazai szabadrúgást követően alakult ki a kapunk előtt egy kavarodás, amelynek a hazai támadó vetett véget, fölé lőtt.

68′ Ismét ivószünet!

71′ Tisza Kálmán szabálytalankodott, sárga lap a “jutalma”.

73′ A jobboldalról beadott labdára Annus érkezett, de fölé fejelt az ötösről.

79′ Rokszin szabálytalanságot követően kapott sárga lapot.

83′ Hazai támadás végén a 16-oson belüli szabálytalanságért ítélt büntetőt Szigetvári sporttárs. A 11-est Simon végezte el, s bár Ferenczi érezte az oldalt, a labda a hálóban kötött ki, 1-1.

86′ Kapufáról kipattanó labdára csapott le Vólent, aki egy csel után a kapu közepébe bombázott, 2-1. Túlzott gólöröm miatt járt neki a sárga.

A mérkőzés hátralévő perceiben a hazaiak birtokolták a labdát és időhúzó játékokba kezdtek.

90 + 1′ VÉGE A MÉRKŐZÉSNEK! 2-1

Csapatunk összességében ismét felülkerekedett ellenfelén, de az irgatlanul kevés felkészülési idő megbosszulta magát, hiszen egy hét munka után 270 percet kellett lejátszani szintén 7 nap alatt. A kihagyott helyzetek és a kapott gólok után is csak egy mondat juthat eszünkbe: GRATULÁLUNK FIÚK!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?