JEGYINFORMÁCIÓ: Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Dorogi FC

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Dorogi FC találkozó, mely 2019. augusztus 28-án, szerda 17:30-kor kezdődik, a Balmazújvárosi Városi Stadionban kerül megrendezésre.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő és a Dorogi FC szurkolói csak a helyszínen, 2019. augusztus 28-án (szerda) tudnak jegyet vásárolni. A jegypénztárak 13:30 órakor nyitnak.

A vendégek számára 306 db jegy áll rendelkezésre. A Dorogi FC szimpatizánsai csak a helyszínen a mérkőzés napján 16:30-tól tudnak jegyet váltani a vendégpénztárban.

Kérjük a nyugdíjas és diák szurkolókat, hogy a mérkőzésre hozzák magukkal a kedvezményekre jogosító igazolványukat (nyugdíjas igazolvány, diákigazolvány), ugyanis a beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő árak hitelességéről.

A 2004. évi I. törvény 72. § 2. (b) pontja) szerint a beléptetéskor a rendező a belépőjegy birtokosának személyazonosságát ellenőrizheti, és személyes adatait egybevetheti a belépőjegy adataival.

Kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait!

Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályok, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?