Örömmámor, majd munka

Laczkó János edzőnk értékelt a vasárnapi győzelem után. Beszélgettünk a siker titkáról, élményekről, folytatásról.

Győztünk. Mit érzett a lefújás pillanatában?

Rögtön az jutott eszembe, hogy köszönöm a játékosoknak. Az egész kereten látszott az akarat, a hit. Elhitték a labdarúgóink, hogy képesek vagyunk nyerni. Büszke voltam, és nagyon boldog. 

Mit látott a játékosokon a győzelem után?

Nehéz pályán játszottunk az eső miatt, elfáradtak. Az ünneplés az öltözőben megvolt, s csak addig tartott, hiszen profi labdarúgókról van szó, szerdán meccs lesz, készülni, regenerálni, dolgozni kell. A fiatalok is nagyon küzdenek edzésről-edzésre, hogy be kerüljenek a kezdőbe, s ennek nagyon örülök. Az edzésmunka alapján mindenki meg fogja kapni kellő időben a lehetőséget.

Mi lehetett a sikerünk kulcsa, titka?

Mindenki maximálisan betartotta a taktikai utasításokat, fegyelmezetten játszottunk. Látszik mindenkin a folyamatos fejlődés, sőt a játékunk is egyre jobb. Titok nincs ebben, százegy százalékot nyújtott mindenki, ennyi.

Pedig hamar megszerezte a vezetést a Budaörs, de nem törtünk össze, sőt fordítottunk.

Az eddigi meccseinken is küzdelemre kényszerítettük az ellenfeleinket, senki sem gázolt át rajtunk. Megtett mindenki mindent a győzelemért most is, bár szép gólt szerzett a Budaörs, nagyon hamar, de egy gólt tudjuk, hogy bármikor lehet kapni. Mentálisan is fejlődtünk, s ezzel be is bizonyítottuk, hogy tudunk győzni. Jó volt a koncentrációnk, a végsőkig küzdöttünk. Rendben voltak a fejek, s így a test is bírta mindenkinél a nyomást.

Nincs sok idő gondolkodni, ünnepelni, szerdán már érkezik a Dorog. Mi lehet akár az első hazai győzelmünk kulcsa?

TELTHÁZ! – csupa-csupa nagy betűvel. Tatabányán is jól esett, hogy ennyien elkísértek minket, és szurkoltak nekünk. Szükségünk van minden egyes buzdításra. E mellett pedig az akarat ismét döntő lesz, valamint az alázatosság. Nyertünk vasárnap, de nem szabad elfelejteni az öröm mellett, hogy ez is csak egy meccs volt, folytatnunk kell, amit elkezdtünk, fejlődnünk kell folyamatosan. Úgy megyünk ki a pályára szerdán, hogy három ponttal jöjjünk le.

P.I.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?