Sajtóakkreditáció a 2019/2020-as szezonra

A SAJTÓAKKREDITÁCIÓ RENDJE A BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ NB II-ES LABDARÚGÓ CSAPAT HAZAI MÉRKŐZÉSEIRE!

Minden hazai mérkőzés előtt KÖTELEZŐ a sajtó munkatársai számára az akkreditáció a press@balmazfoci.hu email címen! Ennek hiányában nem tudjuk biztosítani a belépést!

Az akkreditációval rendelkezők minden mérkőzés kezdete előtt egy órával léphetnek be a stadionba a főbejáraton. Az akkreditációval rendelkezők a Balmazújvárosi Városi Stadion 1. kapujánál levő sajtóakkreditációs pultnál, igazolvány ellenében vehetik át a belépésre jogosító karszalagot, illetve a fotósok a mellényt, majd a mérkőzést követően ugyanott adhatják le azokat.

A sajtó munkatársai a számukra kijelölt helyeken szabadon mozoghatnak (sajtópáholy a lelátón, sajtószoba az épületben), az egyéb helyeket kérjük ne használják! A sajtópáholy 24 férőhelyes, melyből 12 hely árammal és vezetékes internetkapcsolattal van ellátva.

Az akkreditáció rendje:

Az írott és elektronikus médiumok újságírói és fotóriporterei a hazai mérkőzésekről akkreditáció birtokában tudósíthatnak.

 Külön szabályok vonatkoznak a televíziós társaságok akkreditációjára, ehhez az MLSZ szabályzatai alapján a jogtulajdonos televíziós társaságok írásbeli hozzájárulása szükséges.

Az akkreditációs határidő a magyar bajnoki és kupameccsekhez a mérkőzést megelőző munkanapon 12:00 óra. Ezt követően akkreditációt nem áll módunkban elfogadni. Az elfogadott akkreditációkat a mérkőzést megelőző napon 12:00 óráig visszaigazoljuk! (A 2019.08.07-én megrendezendő Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Szeged Csanád Grosics Akadémia mérkőzésre kivételesen a sajtóakkreditáció határideje: 2019.08.07. 12:00)

A médiumok munkatársai az akkreditáció kérésével, a sajtóbelépő, vagy fotósmellény átvételével kijelentik, hogy a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő és az MLSZ vonatkozó szabályzatait ismerik és elfogadják.

A fotósokra, fotóriporterekre a mindenkori MLSZ-szabályzatok érvényesek, vonatkoznak.

Megértésüket köszönjük! Jó, és eredményes munkát kíván a szezonra Önöknek a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő!

Üdvözlettel:

Palánki István (sajtófőnök)

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?