MLSZ belépőkártya

MLSZ belépőkártya-tulajdonosoknak

A Magyar Labdarúgó Szövetség által kibocsátott MLSZ belépőkártyákkal, az alábbi módokon lehetséges a mérkőzések megtekintése.

A regisztrációra az alábbi szabályok érvényesek:

– a belépési igényeket csak e-mail formájában áll módunkban elfogadni. Az igénynek a kanyasi.nikolett@balmazfoci.hu címre várjuk, amelynek az aktuális mérkőzés előtt legfeljebb 48 órával be kell érkeznie.

– a feldolgozást követően, a kategóriának megfelelő jegyet kiállítjuk és az igénylőt a mérkőzés előtti nap 12:00 óráig válasz e-mail-ben értesítjük a sikeres regisztrációról.

– a mérkőzés napján az igényelt jegy az igénylő nevére kiállított borítékban lesz megtalálható a Balmazújvárosi Városi Stadion 1. kapujánál kihelyezett akkreditációs ponton.

– amennyiben az igénylő gépkocsival érkezik, kérjük az igényt jelző e-mail-ben a gépkocsi forgalmi rendszámát és típusát is feltüntetni.

– ha játékvezető játékvezetői igazolványával vagy ellenőr igazolvánnyal tekintené meg bajnoki vagy Magyar Kupa mérkőzésünket, arra is van lehetőség, de kizárólag a fenti szabályzat betartásával.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.