Adóellenőrzés esetén Céghmester!

Amennyiben meggyűlt a baja az adóellenőrzéssel, Önnek is biztos segítséget nyújtanak a Céghmester kollégái. Nem csupán az írásbeli vagy szóbeli nyilatkozattétel idején állunk rendelkezésére, hanem szakértői csapatunk váratlan helyszíni adóellenőrzés esetén is szívesen nyújt telefonos segítséget.

A Céghmester csapata számos szakértővel rendelkezik, munkánkat könyvelők, könyvvizsgálók, ügyvédek és adószakértők segítik folyamatosan annak érdekében, hogy ügyfeleink érdekeit megfelelő minőségben képviseljük. Ennek megfelelően nem hátrálunk meg sem a NAV-tól, sem más hatóságoktól, hanem vigyázunk arra, hogy az Ön dolgai rendben legyenek.

Adóellenőrzés esetén mindig kitartunk az ügyfeleink mellett, és segítünk a különböző, jogszabályoknak megfelelő kérdések tökéletes értelmezésében és megválaszolásában, illetve felkészítjük őket a szóbeli nyilatkozattétel esetleges buktatóira is. Amennyiben a dolog váratlanul jön, rendkívül fontos akkor sem pánikba esve tenni meg különböző lépéseket és meggondolatlanul nyilatkozni, ugyanis hozzánk telefonálva pontos és szakértői útmutatást kaphat mindarról, amit ekkor tennie kell. A folyamat végeztével is segítünk az eredmény értelmezésében, a jogi teendők meghatározásában, illetve a teljeskörű ügyvédi-jogi képviselet biztosításában.  Emellett még segítünk a különböző beadványokkal kapcsolatos intéznivalókban, és a rosszul sikerült vagy mások által elrontott adóellenőrzések ügyintézésében is, eredménykötelem nélkül.

Rendkívül sok esetben az a legfőbb probléma, hogy a bajba jutott vállalkozások olyan tanácsadókhoz fordulnak, akiknél nincs meg a megfelelő szakértelem, viszont kedvező fizetség ellenében mindent „is” megoldanak. Az adóellenőrzés nem játék, annak kimenetele ugyanis rendkívül fájdalmas lehet egy cégre vonatkozóan, amennyiben nem a megfelelő emberek, és nem a megfelelő módon támogatják az említett folyamatot.

A Céghmester szakmai csapata ezért hozzáértő és megbízható segítséget nyújt Önnek, forduljon hozzánk bizalommal!