Egy süllyesztett trambulin betelepítése

Ha karácsonyra süllyesztett trambulint vásárolt gyermekeinek, vagy akár magának is, hogy élvezze a szabadtéri gyakorlatokat, anélkül, hogy edzőteremben kellene részt vennie, fontos, hogy biztonságosan és egyszerűen telepítse.

A süllyesztett trambulin csökkenti a súlyos sérülések kockázatát (ha megfelelően történik), és azt jelenti, hogy nem uralja annyira a kertjét, mivel ez csak a szabványos talajszint folytatása. A felszerelése viszonylag egyszerű; csak kövesse ezeket az utasításokat, hogy a süllyesztett trambulin hozzáadható legyen kertjéhez használatra készen:

Döntse el, hová szeretné elhelyezni az eszközt, és jelölje meg a pázsit méretét és helyzetét – ne felejtse el, hogy biztonságos távolságban legyen a háztól, a kerítésektől és minden egyéb lehetséges veszélytől.

Mozgassa a süllyesztett trambulint, és mérje meg a lábak hosszát – ezt a mélységet ki kell ásnia.

Ásni! A legtöbb szabadtéri süllyesztett trambulin meglehetősen nagy, ezért valószínűleg érdemes felvenni egy ásót, vagy akár felbérelni valakit, aki elvégzi ezt a lépést helyetted, mivel sok föld fog mozogni.

A talajtól és a vízelvezetéstől függően érdemes egy mini olajteknőt hozzáadni a lyuk közepére úgy, hogy leás egy extra lábat, és megtöri ezt a részt törmelékkel. Ez nem lehet sokkal több munka, mint a teljes ásás.

Mérjen újra, és győződjön meg arról, hogy a lyuk elég mély ahhoz, hogy beleférjen anélkül, hogy a talajszint alá merülne. Érdemes úgy ásni, hogy a trambulin felülete 2-3 hüvelyk magasságban legyen a talajszinttől. A lyuknak elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy elférjen a szabadtéri trambulin, de ne legyen rés a szélek körül.

Készítsen egy fánkot – ez biztonsági óvintézkedés az eszköz területének megjelölésére és a feltárt talaj egy részének elhasználására. A feltárt termőtalaj segítségével hozzon létre egy gyűrűt körülötte, mindkét oldalán lejtéssel és lapos tetejével.

Fedje le a fánk gyepet – ez biztonságosabbá teszi a futást és vonzóbbá teszi.

Ugrás!