Kerítés árak számítása a kerítés kalkulátor segítségével

Amikor kerítés vásárlását tervezzük, érdemes előzetesen egy költségvetési tervet készíteni, majd ennek megfelelően megnézni, hogy amire szükségünk van, a kerítésrendszer, a kerítés elemek és maga a kerítés, valamint a beépítése mennyibe fog kerülni ténylegesen, tehát milyen kerítés árakkal számolhatunk.

A keritesland.hu oldalán segítségünkre van a kerítés kalkulátor, mely segít minket a kerítés árak kiszámításában. Az oldalon meg kell adni a bekerítendő terület hosszát, illetve a benne levő töréspontok számát. Ezek után ki kell választani a kerítés típusát, színét és magasságát, méreteit.

Ez alapján készít nekünk a kerítés kalkulátor egy hozzávetőleges kerítés árat, mellyel nagyjából számolhatunk. Azonban, ha pontos ajánlatot szeretnénk, akkor el kell küldenünk a számolt kalkulációt a honlap segítségével, és ennek megfelelően veszik fel velünk a kapcsolatot. A kerítés árak kiszámításához meg kell adnunk a kerítés típusát, mely lehet 2D vagy 3D, emellett horganyzott vagy porfestett. Valamint az oszlop alakját, mely téglalap formában érhető el a keritesland.hu oldalán. Be kell jelölnünk, hogy kérünk-e lábazati elemeket, illetve kaput.

Ennek megfelelően készíteni egy összefoglalást, a táblák és oszlopok számáról, árukról, és ez alapján a kiszámolt összköltségről. Így kapjuk meg a hozzávetőleges kerítés árunkat. Majd kitöltve személyes adatainkat, el tudjuk küldeni az általunk elkészített kalkulációt. Kérhetünk külön a szállítási költségre is kalkulációt. Kerítés árak kalkulálásában is számíthatunk a keritesland.hu oldalának szakmai segítségére!