Bizakodva egy újabb hét elé

Bekő Balázzsal, vezetőedzőnkkel beszélgettem a Mezőkövesd elleni felkészülési mérkőzésről, a hétvégéről, de a Győr elleni bajnoki is szóba került már.

Pénteken a Mezőkövesd ellen játszottunk egy 120 perces felkészülési mérkőzést. Mit tudott leszűrni ebből?

Arra tökéletesen jó volt ez az összecsapás, hogy majdnem mindenkit láthassak meccskörülmények között, hiszen eddig még erre nem volt lehetőségem. Igyekeztem körülbelül két egyforma csapatot összerakni, de igazából nem is a felállás, az összeállítás, vagy az eredmény volt a fontos, hanem az, hogy begyakoroljunk dolgokat, meg tudjak nézni egy-két apróságot. Ha pedig összegezni szeretném: még többet is kaptam, mint, amit vártam.

Háromnapos pihenő követte a kövesdi “túrát”. Hogy telt Önnek, sikerült-e felfrissülve visszatérni?

Nem én játszom, nekem fizikálisan nem okoz problémát a heti munka. Ez inkább a játékosok számára volt fontos, hogy egy erőltetett hét után megfelelően regenerálódva, frissen érkezzenek keddre vissza. Egyébiránt a családommal töltöttem az időt, de őszintén megmondva, hétfőn már hiányzott a munka.

Vasárnap már bajnoki. Ez azt jelenti, hogy ez a hét meccsritmusban fog zajlani?

Így van! A hét eleje kicsit keményebb lesz, a hét közepe a frissítésről fog szólni, a hétvége pedig magáról a mérkőzésről.

A Győr érkezik hozzánk. Mit vár a találkozótól?

Nekem minden mérkőzés ugyanolyan fontos, és minden mérkőzésen győzni szeretnék! Vasárnap is az eredményesség lesz a legfontosabb, szeretnénk itthon tartani a három pontot.

P.I.