Varga Balázs debütált a felnőtt együttesben

Varga Balázst csíptük el egy rövid interjúra, aki a SZEOL elleni Magyar Kupa találkozón mutatkozott be a felnőttek között tétmeccsen. 2000.05.06-án született, és mi voltunk a nevelőegyesülete is a védőnek.

Milyen érzés volt a felnőtteknél bemutatkozni?

Furcsa, de különleges érzés volt, nagyon jól éreztem magam. Köszönöm, hogy a társaim mindenben segítettek, hogy hamar feltaláljam magam. Egészen más hangulata van egy tétmeccsnek, mint egy edzőmérkőzésnek. Azon leszek, hogy minél többször, minél eredményesebben szerepelhessek a felnőtt keretben, hogy a jó eredmények elérésében én is a csapat segítségére lehessek.

A Szegeden elvesztett Magyar Kupa találkozón álltál be a 78. percben. Hogy láttad a mérkőzést?

Sajnos nem engedte a SZEOL, hogy játsszuk a játékunkat. Nem tudtunk helyzetekig eljutni, ez volt a vereség legfőbb oka. Kiestünk a Magyar Kupából, most már így csak a bajnokságra kell koncentrálnunk, ahol mindent meg kell tenni a feljutásért, és mi azon is leszünk.

Te az utánpótlásban is játszol nálunk. Melyiket szereted jobban, vagy egyáltalán mi a különbség?

Mind a kettőben nagyon jól érzem magam, igazából azzal, hogy a felnőtt csapattal is edzek, az megkönnyíti a játékot az utánpótlásban. Ennek pedig az az oka, hogy a felnőtt csapat edzései, valamint a bajnokság ritmusa sokkal gyorsabb. Ezt nem is volt könnyű megszokni, de mára már nagyon élvezem ezt a “kettős életet”.

Ki az, aki a labdarúgásban a leginkább támogat?

Az édesanyámnak köszönhetek nagyon sokat, neki szeretnék minden egyes labdaérintéssel bizonyítani, ő a legfontosabb most nekem. Azzal, hogy egyre jobbá válok, fejlődök, neki szeretném meghálálni a rengeteg támogatást.